Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rimini Rental speelt in op vraag naar huurmachines in de wereldwijde glastuinbouw

"Momenteel vooral grote vraag naar rupsmachines met draaikrans en buisrailkarren"

Tholen - Wat doe je als je merkt dat je als installateur steeds vaker de vraag krijgt of jullie ook je machines verhuren? Dan ga je ermee aan de slag.

"Wij zagen dat er een grote behoefte was aan het huren van werkmateriaal, maar dat het aanbod hier vrij klein in was." Zo kwam Rimini Rental tot stand.

"Zo’n 25 jaar geleden kochten wij onze eerste machine en snel volgden er meer. De laatste 10 jaar hebben wij verschillende machines opgekocht van bedrijven die ermee stopten. Onlangs, begin van dit jaar hebben wij nog een aantal rupsmachines gekocht en wat buisrailkarren voor diverse breedtes en hoogtes."

De vraag naar de huurmachines is groot vanuit binnen- en buitenland. "De afgelopen jaren weten steeds meer bedrijven en verzekeringsmaatschappijen ons te vinden als er schades zijn. En steeds meer installateurs die al diverse machines bij ons huren, huren nu ook overig materiaal, zoals hekken, verlichtingsstadions, dieseltanks of een aggregaat. Vanuit onze locatie in het Westland kunnen wij onze machines naar alle gewenste plek leveren."

De grootste vraag richt zich momenteel op de rupsmachines met draaikrans en de buisrailkarren. Het verhuurbedrijf verwacht het machinepark zeker verder uit te breiden. "Als we merken dat we machines tekort gaan komen, zullen we ze kopen. En we blijven alert als er ergens machines te koop komen."

"Tot slot, de vraag, waarom noem je een machineverhuurbedrijf naar een zonnige plaats in Italië? Dat blijkt wat anders te liggen. Het bedrijf is vernoemd naar ons, de drie eigenaren, Richard, Michel en Nico."

Voor meer informatie:
Rimini Rental 
De Hondert Margen 21a
2678 AC De Lier
+31 (0)174 79 40 11
[email protected] 
www.riminirental.com 

Publicatiedatum: