Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Antwoord op al uw vragen over kwekersrechtsysteem Verenigde Staten

In samenwerking met het ministerie van LNV en Plantum organiseert het United States Patent and Trademarkt Office (USPTO) vanmiddag, van 15:00 tot 17:00 uur, een online workshop over kwekersrecht in de VS.

Sinds kort is het kwekersrechtsysteem in de VS van toepassing  op alle gewassen. Toch blijft het aantal daadwerkelijke aanvragen beperkt, en bestaat het beeld dat veel bedrijven onbekend zijn met het Amerikaanse kwekersrechtsysteem. Daarom zal het USPTO tijdens deze workshop ingaan op een aantal vragen en onduidelijkheden. Natuurlijk zal er ook ruimte zijn voor discussie en het stellen van (vervolg)vragen.

Ook als een bedrijf (nog) niet actief is in de VS of beperkte ervaringen heeft met het kwekersrecht is de ondernemer van harte welkom. Via deze link is het mogelijk om te registreren. Na voltooiing van de registratie ontvangt men de link naar de workshop.

Bron: Plantum 

Publicatiedatum: