Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met My Florensis eenvoudiger plannen, bestellen en beheren

Florensis heeft ‘My Florensis’ gelanceerd, een online platform dat meer is dan alleen een webshop. My Florensis geeft klanten naast de mogelijkheid hun orders te bestellen en beheren ook toegang tot al hun (historische) data, documenten, productfoto’s en nog veel meer. Zo hebben klanten de volledige controle en alles overzichtelijk op één plek.


Marck Strik, commercieel directeur Florensis, presenteert My Florensis

"Met My Florensis maken we de volgende stap als innovatieve veredelaar en vermeerderaar met wie je 24/7 in contact kunt komen. Hiermee stellen we onze klanten in staat om op een nieuwe digitale manier samen te werken." Aldus Marck Strik, commercieel directeur bij Florensis.

Wat is het belangrijkste voordeel van My Florensis?
Het belangrijkste voordeel van het platform is de eenvoud en het gebruiksgemak, waardoor klanten toegang hebben tot realtime beschikbaarheid, directe productboeking, leveringsinformatie en order gerelateerde documenten: "Flexibiliteit is belangrijker dan ooit, en met My Florensis heeft de klant alles in eigen handen. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe orders, het aanpassen van bestaande orders of het inzien van documenten en toekomstige leveringen", vertelt Tessa Helderman bij Florensis verantwoordelijk voor de E-commerce.

My Florensis is beschikbaar voor alle Florensis klanten via wwww.florensis.com. Klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie:
Florensis
Langeweg 77-85
3342 LD Hendrik-Ido-Ambacht
T: +31 78 623 3200
[email protected]
www.florensis.nl
Publicatiedatum: