Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiling organiseert Actieweek voor RoparunTeam Royal FloraHolland

De voorbereidingen van RoparunTeam Royal FloraHolland zijn in volle gang. Er wordt hard getraind door het team om in het Pinksterweekend de ruim 500 km tot een goed einde te brengen. Voorop staat het goede doel: meer kwaliteit van leven voor mensen met kanker. Inmiddels is een flink aantal sponsoren geworven. De week na Moederdag is de Roparun Actieweek.

Die week veilen diverse kwekers voor het goede doel. Veilingmeesters Gerard Vermeulen en Simon Vlieger zijn hiervoor aanspreekpunt. Kwekers die willen bijdragen aan het goede doel kunnen zich bij hen melden of bij ‘hun’ veilingmeester. De hoop is dat kopers de actie steunen door hoge prijzen te betalen voor de ‘Roparun producten’. Een prachtig voorbeeld is de Moederdagactie van Bredefleur. Zij veilen op elke dag van deze Moederdagweek op alle drie exportlocaties een fust lelie Bach Supra. De opbrengst is voor Roparun.

Royal FloraHolland is naamsponsor, maar het team loopt dit jaar namens kwekers, kopers, transporteurs en leveranciers als visitekaartje voor de gehele Sierteelt. Dit doen ze onder het motto: De Sierteelt zet haar kwaliteit in voor de kwali-tijd van leven van mensen met kanker.

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: