Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anders Invest neemt Burgers Carrosserie over

Anders Invest heeft Burgers Carrosserie uit Aalsmeer overgenomen. De onderneming heeft een omzet van circa € 40 miljoen en biedt werk aan ruim 85 mensen.

Het bijna 100 jaar oude Burgers produceert Double Deck Trailers en maatwerk trailers op haar locatie in Aalsmeer waar ze beschikt over een in-lijn assemblage en spuiterij. De Double Deck Trailer beschikt door haar ruimtebenutting over circa 60% meer laadcapaciteit dan een conventionele trailer. "Niet alleen kan één chauffeur meer vracht vervoeren, de vergrote laadcapaciteit verhoogt eveneens de efficiency van de logistieke afhandeling. Vanwege de vraag naar duurzame vervoersoplossingen en tekorten aan logistieke arbeidskrachten ziet Burgers nog veel groeipotentieel voor de Double Deck Trailer."

Burgers levert haar trailers aan klanten waaronder Action, Zeeman en Jumbo. Daarnaast bedient Burgers klanten met onderhoud en reparaties vanuit service locaties in heel Europa.

De aandelen in Burgers zijn overgenomen van Ton Burgers en Jan Verweij. Naast Anders Invest neemt ook Jeroen Naalden, CEO van Burgers, een aandelenbelang in de onderneming.

Bron: Anders Invest

Publicatiedatum: