Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Moederdagactie Bredefleur

Hoogste bieder op fust met lelie Bach Supra wint helikoptervlucht

De week voor de Nederlandse Moederdag, van 8 t/m 12 mei, houdt Bredefleur een leuke actie op de drie veilingklokken – Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg – van Royal FloraHolland. De inkoper die in bovengenoemde week de hoogste prijs biedt op één fust van de lelie Bach Supra, wint een helikoptervlucht door Nederland en natuurlijk ook boven de teeltlocaties in Moerkapelle en Luttelgeest.

In de actieweek worden de inkopers elke dag op de hoogte gehouden van de status van de (mogelijke) winnaar. De hoogste bieder van die week wint de helikoptervlucht. De winnaar mag twee collega’s meenemen.

De opbrengst van elke dag, van die drie fusten van de lelie Bach Supra, gaat naar het Roparun team van Royal FloraHolland. Elke dag worden o.a. via de socials bekend gemaakt welke drie inkopers (van de drie Royal FloraHolland vestigingen) de hoogste prijs hebben geboden op dat ene fust Bach Supra.

Voor meer informatie:
Bredefleur Moerkapelle
Bredeweg 40
2752AA Moerkapelle
[email protected]
www.bredefleur.nl

Publicatiedatum: