Familiebedrijf Ubink toekomstbestendig met toetreding nieuwe generatie

Sinds de oprichting in 1927 is de gestaag groeiende handelskwekerij Ubink aan de Mijnsherenweg in Kudelstaart overgegaan van generatie op generatie. Eind jaren ’80 namen de broers Gert, Edwin en John langzaam het stokje over van hun vader, Gerard Ubink, die op zijn beurt het weer van zijn ooms en tante overnam. En nu, 30 jaar later, treedt de volgende generatie aan.


John Ubink, Bas Ubink, Gert Ubink, Hanneke Ubink en Edwin Ubink.

Hanneke en Bas Ubink hebben per 25 april jl. officieel plaats genomen in het directieteam. In eerste instantie zullen deze twee jonge directeuren de werkzaamheden van de bestaande directie ondersteunen. De komende maanden zullen Hanneke en Bas hun nieuwe functies verder uitrollen.

In de strategie is de afgelopen 30 jaar weinig veranderd. "We willen met elkaar de mooiste cactussen en succulenten in de Europese huiskamers brengen en dat zullen we zeker blijven doen", zo laat men weten.

Binnen het groeiende bedrijf met naast een locatie in Kudelstaart, een productielocatie op Tenerife (Canarische Eilanden) liggen voldoende uitdagingen en kansen, stelt het directieteam. "Allen hebben zin in deze uitdaging. We hopen het bedrijf voor nog eens 30 jaar gereed te maken."

Voor meer informatie:
Handelskwekerij Ubink b.v.
Mijnsherenweg 20
1433 AS Kudelstaart
Tel:  0297-326880            
info@ubink.nl    
www.ubink.nl                   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.