Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Roger Vos, Genap:

"Kwekers enthousiast over de GenaDome"

Algen hebben een negatieve invloed op de waterkwaliteit en kunnen verstoppingen in afvoersystemen veroorzaken. De GenaDome, een nieuw universeel afdeksysteem voor watersilo’s, biedt uitkomst. Deze op het eerste oog eenvoudige, maar ingenieuze kap dekt de watersilo volledig af. "Hiermee voorkom je algengroei en blijft de waterkwaliteit optimaal", zegt Roger Vos.

Enthousiast ontvangen
Hij is de tuinbouwspecialist van Genap en is zeer tevreden over deze nieuwe toevoeging aan het assortiment wateropslagsystemen. Genap heeft de afgelopen maanden al een aantal kappen in de Benelux geplaatst en zo ook goed kunnen testen. De gebruikers zijn unaniem enthousiast, zegt hij. “De GenaDome biedt de kweker nogal wat voordelen. Het is een uiterst betaalbaar én universeel toepasbaar afdeksysteem voor nieuwe en bestaande watersilo’s, dat echt een antwoord op het algenprobleem is."

Geen aanpassing siloconstructie nodig
De lichtgewicht kap bestaat uit een lichtgewicht aluminium frame en een hoogwaardige afdekking van kunststoffolie. "Het maakt de kap zeer geschikt voor het afdekken van silo’s van 8 tot 15 meter, zonder dat de siloconstructie aangepast hoeft te worden. Door een innovatieve montagemethode is de GenaDome eenvoudig en in zijn geheel op de silo te monteren."

Staat als een huis
De GenaDome is een van A tot Z Nederlands en duurzaam product en kan snel én op maat geproduceerd worden. "Dankzij de afspanning met sterke spanbanden en RVS-ratelgespen staat de GenaDome als een huis. Door de goede bescherming tegen weersinvloeden wordt ook de levensduur van de silobekleding verlengd. En via het mangat is de silo altijd toegankelijk."

Uitgebreid dealernetwerk
Voor vragen over de GenaDome of één van onze andere producten beschikt Genap over een uitgebreid dealernetwerk, zowel in Nederland als in het buitenland. Hierdoor is Genap altijd dichtbij.

Voor meer informatie:
Roger Vos
Genap
+31 6 11 52 37 18 
+31 314 661 644
[email protected] 
www.genap.nl/genadome 

Publicatiedatum: