Orchideeënkas Fransen in de verkoop

Aankomende week begint Mustang Demolition met het demonteren van de Orchideeën kwekerij van Fransen Orchideeën. De 38.103 m² grote kas aan de Herenwerf in Maasland zal compleet inclusief de gehele inventaris gedemonteerd worden. De laatste orchideeën gaan deze week de deur uit. Door de goede staat waarin de kas en alle inventarissen verkeren, wordt vrijwel de gehele kas te koop aangeboden door partnerbedrijf Kerklaan Horti Materials.

De kas wordt in zijn geheel inclusief alle interne transportsystemen, verwarmingsinstallatie, watertechnische installatie, belichtingsinstallatie, WPS systeem, oppotmachine en overige inventarissen te koop aangeboden. Alle installaties, machines en onderdelen worden ook los aangeboden. Bekijk onderstaande video voor een impressie van het aanbod, of klik hier voor een gedetailleerde omschrijving per onderdeel.

Voor meer informatie:
Dylan van der Burg
Kerklaan Horti Materials
Noordeindseweg 346A
2651 LM Berkel en Rodenrijs
Tel: +31 6 83 31 50 22
info@kerklaangreenhouses.nl 
www.kerklaangreenhouses.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.