Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Transportbedrijf T. Vreugdenhil viert driemaal feest

Transportbedrijf T. Vreugdenhil pakte op 15 april uit. De reden hiervan was een combinatie van drie hoogtepunten: het 50-jarige bestaan van het transportbedrijf, de aflevering van hun 150e Scania vrachtwagen en de 50e verjaardag van directeur Ton Vreugdenhil. Voor Vreugdenhil genoeg reden om deze mijlpalen te bundelen en een jubileumfeest te organiseren. 

Dat deed het transportbedrijf op het terrein van T. Vreugdenhil in aanwezigheid van hun familie, vrienden en de collega’s van transportbedrijven T. Vreugdenhil en D. Zonneveld. Het feest stond al eerder gepland omdat T. Vreugdenhil in 2020 50 jaar bestond, maar er werd roet in het eten gegooid met de komst van het Covid-19 virus. Hierdoor pakte het transportbedrijf dit jaar uit. 

T. Vreugdenhil bestaat (ruim) 50 jaar
In 1970 startte Teun Vreugdenhil met één tractor en een aanhangwagen met vervoer naar veilingen zijn Westlandse transportbedrijf. Nu ruim 50 jaar later is het uitgegroeid tot een  transportbedrijf met ruim 80 trekkende eenheden.

Sinds eind 2022 is het transportbedrijf gefuseerd met D. Zonneveld transport B.V.. Met meer dan 130 jaar ervaring kan T. Vreugdenhil B.V. nu beter voldoen aan de wensen en eisen van de markt; snel, flexibel en betrouwbaar zijn.

De 150e Scania vrachtwagen
Als klant van Zweedse merk Scania was het aftellen naar deze mijlpaal, de aflevering van de 150e Scania. In het fotoarchief van T. Vreugdenhil, dat ook te zien is op de website van het transportbedrijf, staan diverse foto’s door de jaren heen waar het logo van het bekende vrachtwagenmerk al zichtbaar op is.

De vrachtwagen die te zien is op de foto is de allernieuwste en 150e Scania. Vers uit de spuitcabine, gespoten in de huisstijl, was deze vrachtwagen precies op tijd voor het feest.

Ton Vreugdenhil viert 50e verjaardag
Als klap op de vuurpijl kwam het feest in dezelfde periode als de 50e verjaardag van Ton. Dit kon dan ook niet achterblijven. Tijdens het feest stond de Scania klaar om bewonderd te worden, maar er was binnen en buiten nog meer te beleven. Met drankjes van de bar en hapjes van verschillende foodtrucks die op het terrein stonden, de Scania DJ booth en optredens van diverse artiesten was het een jubileumfeest om niet te vergeten.

Maar hier stopt het niet voor het transportbedrijf. Met hun website en Facebook en Instagram pagina’s is het laatste nieuws van het bedrijf dichtbij. 

Voor meer informatie:
Transportbedrijf T. Vreugdenhil B.V.
Hoefweg 4
2678 KJ  De Lier
Tel: 0174-515782
E:  [email protected] 
www.t-vreugdenhil.nl  

Publicatiedatum: