Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Topdrukte in Keukenhof

Ondanks het wisselvallige weer was het afgelopen weekend druk in de Keukenhof. Tickets voor zaterdag 22 en zondag 23 april waren zelfs uitverkocht. Ook wij namen een kijkje in het park waar we, buiten de 'goedemiddag' bij de ingang geen Nederlands woord hebben gehoord. Hieronder een impressie.   

Met Pasen was het ook al druk. In vier dagen heeft de Keukenhof 145.000 bezoekers verwelkomd. Op paaszaterdag en Eerste Paasdag was het lentepark uitverkocht. 80% van de bezoekers kwam zoals gebruikelijk uit het buitenland. Keukenhof en de Bollenstreek zijn met Pasen toeristische hotspots. 

Met Pasen was er veel belangstelling bij Duitse, Britten, Amerikanen en Nederlandse gezinnen. Dit weekend hoorden we ook veel Fransen en Oekraïners. 

Wederom stonden er op de parkeerterreinen van Keukenhof overdag veel campers geparkeerd.

De 7 miljoen bloemen in het park creëren niet alleen een zee van kleuren, maar ook een heerlijke geur. 

Niet alleen buiten in het park, maar ook binnen laat Keukenhof bloemen en bloeiende planten zien. Zo zijn er verschillende bloemenshows (zoals de Alstroemeria show, Lisianthus en Gerbera show, Calla-, Anjer- en Zomerbloemenshow show, en Lelieshow) in het Oranje Nassau Paviljoen, een Orchidee en Anthurium show in het Beatrix Paviljoen en tulpen, planten en nog meer variëteiten van bloemen in het Willem-Alexander paviljoen.  

Keukenhof is geopend tot en met 14 mei 2023.

 

Voor meer informatie:
Keukenhof Holland
keukenhof.nl