Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Conceptnormen biostimulanten open voor commentaar

Binnen 'European Committee for Standardization' (CEN) wordt gewerkt aan de ontwikkeling van verschillende Europese (EN) normen op het gebied van biostimulanten. Het gaat om bemestingsproducten die bijvoorbeeld de efficiĆ«ntie van nutriĆ«ntengebruik verhogen en de weerbaarheid van een plant tegen abiotische stress bevorderen. 

Op dit moment staan dertig verschillende conceptnormen open ter commentaar. Binnenkort volgen nog drie conceptnormen die gerelateerd zijn aan biostimulanten. NEN zal namens Nederlandse belanghebbenden stemmen op deze conceptnormen. Input hiervoor kan tot en met 4 juni 2023 ingediend worden bij NEN.

Bekijk hier de lijst met de dertig conceptnormen die open staan voor commentaar: 'Verschillende conceptnormen over biostimulanten open voor commentaar'.

Commentaar indienen
De conceptnormen zijn gratis beschikbaar via NEN Connect. Hiervoor dient de deelnemer ingelogd te zijn (dit kan ook met een gratis account). Na inloggen kan de deelnemer verschillende normontwerpen in PDF-vorm bekijken en het commentaarformulier onderaan de pagina van de desbetreffende norm invullen. Verdere instructies staan vermeld op NEN Connect.

Bron: NEN 

Publicatiedatum: