Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koning Máxima ontmoet orchideeënkwekers op designbeurs in Milaan

Koningin Máxima heeft gisteren een bezoek gebracht aan het designevenement Salone del Mobile in Milaan. De ingang wordt gesierd met een mooi bloemstuk en sprak zij o.a. met Alex Duindam van kwekerij Piet Vijverberg.

“De orchideeën bij de entree vond ze prachtig", vertelt hij. "Het viel haar direct op en ze vroeg er meteen naar. Ze is erg op de hoogte van de tuinbouw en agrarische sector en de uitdagingen waar we voor staan. Ook is ze ervan overtuigd dat de sector een van de meest innovatieve ter wereld is en met oplossingen kan komen en door kan. Maxima gaf het advies om te blijven innoveren en dat we maar een beetje meer moeten vragen voor de planten.”


Máxima in gesprek met Alex Duindam

Cadeautje
Speciaal voor Koningin Máxima hebben de orchideeënkwekers een arrangement met langhoudende geurende orchideeën aangeboden tijdens haar bezoek. De orchideeën worden gecomplimenteerd door de unieke Royal Delft Blow Away Vase, een ontwerp van Marcel Wanders, Nederlands ontwerper en eigenaar van designmerk Moooi.

Masterly officieel geopend
Met het bezoek van Koningin Maxima is de tentoonstelling Masterly tijdens de Salone del Mobile officieel geopend. Masterly laat een compleet en gevarieerd designveld zien met relevant werk van architecten, meubel- en textielbedrijven, ontwerpers, kunstenaars voor design en interieur.

Tot en met 23 april worden in het Palazzo Giureconsulti – naast de beroemde dom van Milaan – de hoogste kwaliteit Nederlandse orchideeën tentoongesteld. De presentatie is mogelijk gemaakt door de werkgroep Orchidee Nederland, honderden orchideeën zijn verwerkt in diverse metershoge installaties en arrangementen.

bron: Orchidee Nederland

Publicatiedatum: