Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dawsongroup Benelux breidt diensten uit met Chereau trailervloot

"Iedere schakel binnen de koelketen onder één dak"

Dawsongroup Benelux heeft onlangs een belangrijke positie ingenomen binnen de geconditioneerde supply chain met de uitbreiding van hun Chereau trailervloot. Daarmee biedt Dawsongroup nu naast de verhuur en verkoop van koel- en vriescellen, shockvriezers en tempereercellen, ook gekoeld transport aan bedrijven die afhankelijk zijn van dit soort diensten.

“Bedrijven kunnen nu vertrouwen op Dawsongroup voor iedere schakel binnen de koelketen, van opslag en behandeling tot transport en levering onder één dak. Deze ontwikkeling zorgt voor duidelijke kosten en zekerheid van kwalitatief materiaal en 24/7 service en onderhoud”, aldus Rick Heijnen (Strategic Business Manager).

De nieuwe trailervloot van Dawsongroup voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo zijn de Chereau trailers voorzien van Carrier 1550 installaties, en bieden zij ook verschillende formaten aan, waaronder een interne hoogte 2,65 of 2,70 meter. Daarnaast biedt Dawsongroup ook de optie om de Chereau trailers GDP gecertificeerd op te leveren, waardoor ook farmaceutische op- en overslag bedrijven kunnen rekenen op een constant en nauwkeurig geconditioneerd transport..

Met de uitbreiding van hun trailervloot heeft Dawsongroup een belangrijke stap gezet om haar positie als een toonaangevende leverancier van geconditioneerde oplossingen in de geconditioneerde supply chain verder te versterken.

Voor meer informatie:
Rick Heijnen
Dawsongroup
+31 (0)10 495 29 55
[email protected] 
www.dawsongroup.nl/koeltrailer 

Publicatiedatum: