Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waterdag Glastuinbouw Nederland en Vertify op 22 juni bij WHC

Glastuinbouw Nederland en Vertify organiseren op donderdagmiddag 22 juni, in samenwerking met het World Horti Center, de Waterdag 2023. Naarmate er meer wat hergebruikt wordt is een voldoende waterkwaliteit in de kas van belang om een weerbaar en gezond gewas te bevorderen. Maar op welke manier wordt een goede waterkwaliteit in de kas behouden? 

Nieuwe ontwikkelingen
Tijdens de Waterdag is er aandacht voor ontwikkelingen op het gebied van water, emissiebeperking, het borgen van de waterkwaliteit in de kas, watervoorraad, ontsmetting en weerbaar water.
Het programma start met een plenair gedeelte waarin de deelnemers informatie krijgen over de Kader Richtlijn Water en de lopende innovatie-onderzoeken (die worden gefinancierd vanuit Stichting Kennis in je Kas).

De rondgang leidt de aanwezigen langs demonstraties en workshops van onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van water. De Waterdag wordt afgesloten met een netwerk- en informatiemarkt.

Noteer alvast
Noteer de datum van donderdag 22 juni alvast in de agenda. De start van het programma staat gepland om 13:00 uur en om 17:00 uur wordt het officiƫle gedeelte afgesloten met een borrel op de informatiemarkt. Binnenkort wordt het definitieve programma bekendgemaakt.

De Waterdag vindt dit jaar plaats in het World Horti Center in Naaldwijk. 


Een impressie van de Waterdag in 2022.

Bron: Glastuinbouw Waterproof 

Publicatiedatum: