Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Santinikwekerij Richard van Schie (VannoVa) introduceert Bowie

Vanaf deze week levert Santinikwekerij hun nieuwste santini variëteit Bowie uit, naar eigen zeggen de eerste witte Santini in de markt die goed verfbaar is.

Goed uit de verf
Richard van Schie: “Wij zijn enorm verheugd dat wij als eerste kweker in Nederland Bowie mogen telen. Wij vinden hem al heel mooi in de puurste vorm, hagelwit van kleur met een groen hart. Toen we hoorden dat hij ook heel goed uit de verf kwam, werden we nog enthousiaster, want een Santini die verf goed opneemt, die is op dit moment nog niet verkrijgbaar op de markt. Bowie is hierdoor heel veelzijdig, want iedere gewenste kleur is mogelijk! Een laatste kenmerk is de bijzonder lange houdbaarheid van de bloem. Ik deel ook graag de complimenten uit aan het adres van veredelaar Dekker Chrysanten, hun team heeft topwerk geleverd. Want veredelen is vakwerk en daar mag best eens een schouderklopje voor uitgedeeld worden.”

Bowie is vernoemd naar een hond
“Iedere keer als ik bij Richard van Schie kwam, werd ik vrolijk begroet door Bowie, de hond die rondloopt op de kwekerij. Toen bekend werd dat dit soort toebedeeld werd aan Richard van Schie heb ik mijn best ervoor gedaan om hem naar die leuke hond te vernoemen en dat is gelukt!”, aldus Warja Abrosimova van Dekker Chrysanten. De komende dagen bezoeken Dekker Chrysanten en Richard van Schie vele relaties om Santini Bowie te introduceren.

Voor meer informaie:
Santini kwekerij Richard van Schie
M 06 - 54 35 37 73
[email protected] 
VannoVa (Leon Kuijt)
M 06-12596683
[email protected] 

Publicatiedatum: