Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TV-serie ‘Bollenjongens’ te zien op RTL Z en Videoland

De tv-serie ‘Bollenjongens’ van programmamaker Johan Overdevest wordt in april uitgezonden door RTL Z. Ook zijn alle afleveringen vanaf 11 april te zien op Videoland. ‘Bollenjongens’ vertelt het verhaal van de Bollenstreek. Toen, nu en in de toekomst. Overdevest volgt in het programma een jaar lang het werk van elf bollenjongens, jonge ondernemers die het hele jaar druk zijn om de bollenvelden in bloei te krijgen en bollen te exporteren over de hele wereld.

Eerder was ‘Bollenjongens’ al te zien op TV West

Overdevest: “RTL en Videoland toonden ook interesse in de serie. Voor televisie is RTL Z qua profiel de meest logische keuze voor dit programma. Op deze zender zijn vaak mooie documentaires te zien over hoe producten tot stand komen en hoe bepaalde sectoren werken. En dat Videoland de serie ook wil hebben is natuurlijk helemaal fantastisch. Videoland heeft meer dan een miljoen abonnees in Nederland die ‘Bollenjongens’ kunnen streamen wanneer ze maar willen.”

RTL Z zendt ‘Bollenjongens’ uit als de Bollenstreek vol in bloei staat. Op dinsdag 11 april zijn de eerste zes afleveringen te zien en een week later, op dinsdag 18 april, de andere vier afleveringen. Ook wordt de serie nog twee keer herhaald, op woensdag- en zaterdagavond.

Overdevest: “Ik heb met RTL een licentieovereenkomst getekend voor drie jaar. Dat houdt in dat RTL Z het programma de komende drie jaar exclusief op tv mag uitzenden. En daarnaast is ‘Bollenjongens’ vanaf 11 april dus ook drie jaar lang te zien op Videoland. Samen met de bollenjongens en Greenport Duin- en Bollenstreek was ik al heel trots op de serie, maar dat grote platforms als RTL en Videoland het programma prominent willen plaatsen is echt een kroon op ons werk.”

Uitzendtijden RTL Z

  • Dinsdag 11 april vanaf 20.30 uur aflevering 1 t/m 6
  • Woensdag 12 april vanaf 23.20 uur aflevering 1 t/m 6
  • Zaterdag 15 april vanaf 20.00 uur aflevering 1 t/m 6
  • Dinsdag 18 april vanaf 20.30 uur aflevering 7 t/m 10
  • Woensdag 19 april vanaf 23.30 uur aflevering 7 t/m 10
  • Zaterdag 22 april vanaf 20.00 uur aflevering 7 t/m 10

Kijk voor meer informatie over de serie en de bollenjongens op www.bollenjongens.nl.

Publicatiedatum: