Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vitelia Agrocultuur verkoopt eerste nieuwe Teku productlijn

Onlangs heeft pottenfabrikant Teku-Pöppelmann haar gloednieuwe Baseline producten op de markt gebracht. Vitelia Agrocultuur had de eer om de eerste batch in Nederland van de fabrikant te mogen verkopen.

Wat maakt deze lijn speciaal?
Duurzaamheid en 100% recyclebaar zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de boomkwekerijsector. En dat geldt uiteraard ook voor deze Baseline serie. Maar wat deze lijn uniek maakt volgens Nico van der Smit, verkoopadviseur bij Vitelia Agrocultuur, is de prijskwaliteitverhouding.

Aad Luijnenburg (links), verkoopadviseur Vitelia Agrocultuur, neemt een taart in ontvangst van Ronald Vreugdenhil van Teku-Pöppelmann voor de 1e order in Nederland van Baseline potten

“De potten zijn namelijk vervaardigd uit een combi van gerecyclede industriële alsook consumenten plastics. Waar veel potten uitsluitend vervaardigd worden van PCR of PIR is bij deze pottenlijn dus gekozen voor een mix. Dat maakt dat de Baseline serie een kwalitatief héle goede pot is die ook nog eens tegen een hele aantrekkelijke prijs te verkrijgen is voor de kweker.”

Maatwerk advies
Bijzonder aan de de introductie van deze lijn in Nederland is de nauwe samenwerking tussen verkooporganisatie (Vitelia Agrocultuur) en de specialisten van Teku zelf. Hierbij wordt zelfs geregeld een afspraak ingepland op de kwekerij bij de klant voor een overleg met de adviseur van Vitelia Agrocultuur én de specialist van Teku. “Samen kunnen wij iedere kweker voorzien in het beste advies en de beste productoplossing,” besluit van der Smit.

Meer informatie over de baseline mogelijkheden kunt u opvragen bij Vitelia Agorcultuur of neem alvast een kijkje op de website van Teku-Pöppelmann.

Voor meer informatie:
Vitelia Agrocultuur
www.vitelia.nl 

 

Publicatiedatum: