Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

200.000 Phalaenopsisstekken Sion opgepot bij Bevo Farms in Canada

Sion en Bevo Farms hebben de afgelopen maand de eerste 200.000 Phalaenopsisplanten opgepot. De start ziet er veelbelovend uit, zo delen zij, aangezien zowel de wortel- als bladontwikkeling in de eerste weken 'erg goed verloopt'.

De halfwasplanten, een assortiment van 60 soorten in potmaat 12 cm, zijn vanaf augustus 2023 beschikbaar. De partners richten zich met deze samenwerking op Phalaenopsiskwekers op de Noord-Amerikaanse markt.

Sion's uitgebreide assortiment, snelle lokale levertijd en moderne faciliteiten in Edmonton
Sion beschikt over een zeer uitgebreid assortiment, mede door de samenwerking met collega-veredelaars onder de noemer "Breeders in the spotlight". De producten zijn op kleur én op ras te bestellen. Bovenal zorgt de korte lokale levertijd van 2 tot 4 dagen voor een strakke leveringsplanning, waarbij een jaarrond wekelijkse levering of juist een grote levering in piekperiodes voor de feestdagen mogelijk is. De teeltlocatie in Edmonton beschikt over moderne en uitgebreide voorzieningen, zoals bijvoorbeeld een volledig afgesloten kas zonder luchtramen, wat zorgt voor gecontroleerde lucht- en vochtkwaliteit en uitstekende hygiëne.

Over de samenwerking
In mei 2022 zijn Sion Young Plants en Bevo Farms een exclusieve samenwerking aangegaan voor de opkweek van Phalaenopsis. Bevo Farms is een opkweekbedrijf van o.a. bloeiende planten en diverse jonge groenteplanten en brengt ruim 35 jaar ervaring met zich mee. Sion Young Plants zorgt als veredelaar en vermeerderaar voor een uitgebreid assortiment en marketing- en verkoopkennis. “Waar Bevo Farms zorgt voor optimale opkweek en logistiek, kunnen wij de klanten op onze beurt voorzien van teeltadvies, marktinformatie en de keuze van het assortiment", aldus salesmanager Randy van Paassen van Sion.

Voor meer informatie: 
Sion
www.sion.eu 

 

 

Bevo Farms LTD
www.bevofarms.com

Publicatiedatum: