Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keukenhof is weer open

Bloemententoonstelling Keukenhof heeft donderdagochtend haar eerste bezoekers ontvangen. Naar verwachting bezoeken tot en met 14 mei ruim 1 miljoen mensen vanuit de hele wereld de bloemententoonstelling. Keukenhof levert daarmee een grote bijdrage aan de toeristische- en de bloemensector in Nederland.

Tulpen in de Keukenhof

“2023 is vooral een welcome back aan de internationale bezoeker,” zegt Jeroen Duyster, directeur Keukenhof. Vorig jaar ontving Keukenhof een recordaantal Nederlandse bezoekers. “We zien er naar uit de bezoekers vanuit de hele wereld weer te ontvangen. Spreiding van onze bezoekers over de dagen zorgt voor een optimale beleving in het park en voor een goede bereikbaarheid”. Keukenhof werkt voor het seizoen 2023 met entreekaarten op datum en een maximaal aantal bezoekers per dag.

De eerste krokussen, hyacinten en tulpen staan al in bloei. De Keukenhof tuinmannen hebben in de herfst 7 miljoen bloembollen geplant. Dat gebeurt allemaal met de hand. Ook in de Bollenstreek zie je de eerste bloembollenvelden al in bloei staan.

Niet alleen buiten, maar ook binnen laat Keukenhof bloeiende bloemen en planten zien. In de paviljoens zijn wekelijks wisselende bloemenshows te bewonderen. De bloemenkwekers leveren ook dit voorjaar weer hun mooiste bloemen en planten aan Keukenhof.

Keukenhof is geopend van 23 maart tot en met 14 mei 2023.

Bron: Keukenhof Holland

Publicatiedatum: