Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met beeldbank Florastock altijd de juiste plantfoto bij de hand

Het verzamelen van goede standaard plantfoto’s gaat voortaan een stuk sneller en makkelijker met de professionele beeldbank Florastock. Met de nieuwe dienst binnen Floraconcepts stellen kwekers, exporteurs en retailers efficiënt en voordelig een eigen assortiment, concept en (mix)karren samen. 

“Goede, algemene plantfoto’s van het gehele handelsassortiment behoren tot de dagelijkse instrumenten van het verkopen”, legt Michiel Kuipers van Floral Innovations uit. In de praktijk merkte hij echter dat het voor verkopers vaak lastig is om de juiste plantfoto’s ter beschikking te hebben. Omdat goede productbeelden de basis vormen van de software Floraconcepts heeft Kuipers besloten de beeldbank Florastock op te richten en deze exclusief voor Floraconcepts gebruikers te faciliteren.

De nieuwe service Florastock betekent voor gebruikers van het online visualisatieprogramma dat ze voortaan een beeldbank met meer dan 2.000 stockafbeeldingen van binnen- en buitenplanten kunnen inzien. De professionele standaard plantfoto’s zijn in samenwerking met Lucas Jansen en Miek Stap van InfoFlowersPlants mogelijk gemaakt en kosten € 1,99 per stuk. Regelmatig komt daar nieuw plantenassortiment bij, waardoor gebruikers uiteindelijk toegang zullen hebben tot 4.000+ plantbeelden.

De beeldbank is exclusief voor gebruikers van Floraconcepts. De geselecteerde plantbeelden zijn na aankoop door kwekers, exporteurs, retailers & verkooporganisaties binnen enkele seconden beschikbaar in de eigen catalogus. Vervolgens kunnen zij de beelden gebruiken om tafelconcepten, winkelconcepten, productcombinaties, samengestelde mixen en verschillende layouts te creëren. “Het voordeel”, zo legt Kuipers de meerwaarde van Florastock uit, “is dat ze hiermee hun klanten kunnen verrassen en ontzorgen met een 100% visueel aanbod en professionele presentatie van hun winkelconcepten. Een efficiënt category management voor de retail & tuincentra.”  

Meer informatie over de category management software Floraconcepts vindt u hier. E.e.a. wordt ook gevisualiseerd in deze video.

Publicatiedatum: