Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verkoop voorjaarsassortiment komt voor de bakker

Tholen - De voorjaarsbeurs van Royal FloraHolland mocht dit jaar zo'n 2300 bezoekers verwelkomen. Dat is misschien een fractie minder dan in voorgaande jaren (de laatste paar coronajaren niet meegerekend), maar dat mag toch een prima score heten. Uiteraard is het te hopen dat dit voor de kwekers bijdraagt aan een goede verkoop, maar de sfeer was goed en optimistisch.


Van linksboven mee met de klok: een aantal kwekers die zijn aangesloten bij Carls Sales Support (Kwekerij Tass, Breugen Plants, Highlands Potplants en Bright Plants); Buket Polat en Richard Venema van Smits Kwekerijen en Rick Lievaart (midden) van Plants World; Manon Greeve en Mark Freke van Stolk Flora; en de barrista's in de stand van Floriday, Bert en Milan van de Burgt. 

Klik hier voor onze fotoreportage

Dit jaar vond de beurs niet zoals gebruikelijk plaats op de veiling zelf maar in de Broodfabriek in Rijswijk. Op de beurs waren de producten van 220 verschillende kwekers te bewonderen, grofweg de helft daarvan was ook daadwerkelijk aanwezig.

Klik hier voor onze fotoreportage