Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VBW Voorjaarstour in volle gang

Afgelopen dinsdag en woensdag vonden de eerste avonden van de VBW Voorjaarstour plaats. Dinsdag waren ze te gast bij Groothandelscentrum Plantion in Ede en woensdag bij FloraZON in Venlo. Tijdens beide avonden werden demonstraties en presentaties gegeven en konden de aanwezigen zelf aan de slag tijdens de workshops. 

De bloemist kleurt je leven!
De rode draad van het programma is ‘De Bloemist kleurt je leven’. Deze campagne laat zien dat de bloemist er op elk moment van het leven voor de klant is. De campagne is door VBW ontwikkeld en heeft als voornaamste doel om meer jongeren voor het vak te interesseren. Dat doet VBW o.a. door Young Floral Talents in te zetten, die een inkijkje geven in hun bloemistenleven en dat via social media delen met andere jongeren (en geïnteresseerden). Hierbij laten ze de veelzijdigheid van het vak zien, gecombineerd met een dosis enthousiasme, passie en trots. Later dit jaar komt er ook een bloemistencampagne beschikbaar, zodat VBW-leden er ook in hun winkels mee aan de slag kunnen. 

Dat de bloemist elk moment in het leven kleur kan geven kwam ook naar voren in de presentaties van o.a. kampioenen Hanneke Frankema en Dini Holtrop en aanstromende talenten Thijs van Voorst en Bente van Meurs. Zij inspireerden de bezoekers met bruidswerk en zogenaamde deelboeketten. Later op de avonden gingen de bezoekers in de workshops hiermee ook zelf aan de slag. Ook was er een social media workshop, waarin je kon leren om goede reels te maken voor je bedrijf. 

Bekijk onderstaande video voor een indruk van de eerste avond.

Er zijn nog 2 avonden: op 22 maart in Naaldwijk en op 29 maart in Eelde. Deelname is gratis.

Bron: VBW

Publicatiedatum: