Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Blooming Innovations breidt assortiment uit met zelf veredelde rassen Delphinium

Na een uitgebreid testproces introduceert Blooming Innovations vier nieuwe, zelf veredelde rassen Delphinium. De unieke kleuren én sterke eigenschappen van de rassen maken dat ze glansrijk zijn geslaagd voor alle testen. 

Zelf veredelde rassen 
Zoals de naam doet vermoeden, is Blooming Innovations continu op zoek naar waardevolle toevoegingen aan het assortiment van Hydrangea, Delphinium en Limonium. Afgelopen periode zijn verschillende nieuwe rassen Delphinium veredeld en getest op een groot aantal aspecten. Hieruit zijn vier nieuwe variëteiten naar voren gekomen die niet alleen qua kleur een interessante toevoeging aan het assortiment van Blooming Innovations zijn, maar die ook aan de hoge kwaliteitseisen van de kweker voldoen. 

Sterke eigenschappen
De nieuwe rassen Snow White, Purple Heart, Navy Blue en Magenta Mojo hebben unieke, sprekende kleuren. Vooral laatstgenoemde komt op een wel heel gunstig moment beschikbaar: Magenta is door kleurinstituut Pantone namelijk verkozen tot trendkleur van het jaar 2023! Naast dat de nieuwe soorten lange stelen met grote bloemen in unieke kleuren hebben, beschikken ze ook over enorm sterke eigenschappen. Zo doen ze het erg goed op transport en staan ze lang op de vaas.

Over Blooming Innovations
Blooming Innovations is gevestigd in Kenia en is gespecialiseerd in de teelt van de bijzondere bloemen Hydrangea, Delphinium, Limonium Altaica, Limonium Sinensis en Limonium Sinuatum (Statice). Ze streeft ernaar de mooiste, meeste bijzondere én beste bloemen te leveren. Dit alles gebeurt met de overtuiging dat ook de omgeving van het bedrijf moet meeprofiteren, waardoor er veel aandacht aan mens én milieu wordt besteed. Dankzij de strategische ligging vlakbij de luchthaven van Nairobi, is Blooming Innovations in staat om jaarrond, bloemen van uitzonderlijke kwaliteit te leveren over de hele wereld. 

bron: Pull Position

Publicatiedatum: