Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Informatiemiddag/avond Yuverta 24 maart

Op 24 maart 2023 organiseert Yuverta mbo Geldermalsen de derde open dag van dit schooljaar. Tijdens deze informatiemiddag/avond zijn alle studiekiezers tussen 16.00-20.00 uur welkom op school in Geldermalsen. Met name de leerlingen die nog geen studiekeuze hebben gemaakt voor schooljaar 2023/2024 zijn van harte uitgenodigd om te komen, zodat zij alle informatie kunnen krijgen over de opleidingen die Yuverta mbo Geldermalsen aanbiedt. Er zijn studenten en docenten van alle opleidingen aanwezig om de vragen die de leerlingen en hun ouders hebben te beantwoorden.

Opleidingsaanbod
Het opleidingspalet van Yuverta mbo Geldermalsen bestaat uit verschillende mbo-opleidingen. In de richting van Teelt en techniek kan er gekozen worden voor Boomkwekerij, Fruitteelt en Glastuinbouw. Ook worden de sportieve opleidingen Buitensport coördinator en Buitensport instructeur aangeboden. Tijdens de opleiding Eco en wildlife leer je wat klimaat, dieren, planten en mensen met elkaar te maken hebben.

En Yuverta biedt diverse dieropleidingen aan zoals Dierverzorging, Dier en gedrag, Dier en management. Bij Maatschappelijke zorg en groen leer je hoe je dieren en de natuur op een juiste manier kunt inzetten bij activiteitenbegeleiding voor mensen met een hulpvraag.

Aanmelden
Het aanmelden voor de open dag kan eenvoudig via de website yuverta.nl/mbogeldermalsen.

Publicatiedatum: