Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mee naar Hong Kong, Anaheim of Madrid? Uiterste inschrijfdata vakbeurzen komen dichtbij

Holland Fresh Group is al weer bezig met de voorbereidingen van de beurzen voor dit najaar. De deadlines voor inschrijving komen eraan. Wie met Holland Fresh Group wil deelnemen aan de Fruit Attraction in Madrid, moet deze week beslissen!

Fruit Attraction Madrid
De 15e editie van de internationale groente- en fruitbeurs Fruit Attraction vindt dit jaar van 3 tot 5 oktober plaatsvinden in Madrid, Spanje. De beurs biedt de mogelijkheid klanten en leveranciers te ontmoeten en te ontvangen in een prettige en professionele ambiance en heeft zich bewezen als waardevol ontmoetingspunt voor de internationale groente- en fruithandel. Men verwacht in 2023 nog meer bezoekers uit de hele wereld zoals: Europa, Azië en Latijns Amerikaanse landen.

Ook dit jaar kunt u deelnemen aan het NL collectieve paviljoen. Stichting Holland Fresh Group is verantwoordelijk voor de organisatie, uitvoering en indeling van dit paviljoen. Middels het deelnameformulier kunt u zich aanmelden voor het NL collectieve paviljoen en uw wensen doorgeven. De sluitingsdatum voor uw inschrijving is deze week.

Asia Fruit Logistica 
Van 6 tot 8 september 2023 zal de Asia Fruit Logistica in Hong Kong plaatsvinden. Holland Fresh Group coördineert dit jaar wederom een collectief Nederlands paviljoen. Deze vakbeurs is een ontmoetingspunt voor de hele  groente- en fruitsector en aanverwante bedrijven waar tevens als de nieuwste, innovatieve producten en ideeën worden gepresenteerd. Met ruim 10.000 bezoekers met 70 verschillende nationaliteiten en 420 exposanten uit 42 verschillende landen biedt de Asia Fruit Logistica een unieke kans om te netwerken, nieuwe activiteiten te ontwikkelen en nieuwe contacten te leggen in de gehele Aziatische regio.

Deelname aan het collectieve Nederlandse paviljoen kan, voor bedrijven die voor de Brexit handel deden met het VK, via het all-in concept van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)., Bedrijven moeten dan wel deelnemen aan het  EU handels programma. U kunt ook deelnemen via de Holland Fresh Group. Bij inschrijving kunt u de gewenste unitgrootte aangeven met een minimale afname van 9m2. De sluitingsdata voor uw inschrijving tot deelname binnen het NL collectieve paviljoen is 16 maart 2023.

U kunt zich middels het deelname formulier aanmelden voor het NL collectieve paviljoen. De sluitingsdatum voor deelname is 16 maart 2023.

Global Produce & Floral Show USA
De Global Produce & Floral Show, voorheen de PMA, zal van 19 tot 21 oktober plaatsvinden in Anaheim USA. Leiders in de groente- en fruitsector, inkopers in de detailhandel, voedselveiligheidsexperts en importeurs/ exporteurs over de hele wereld worden hier samengebracht. GPFS is een goed platform om kennis te maken met de hele toeleveringsketen van verse producten en bloemen. Eerder hebben 21 Nederlandse bedrijven deelgenomen aan deze beurs, waarvan 8 in het NL paviljoen.

Holland Fresh Group heeft een voorinschrijving gestart om te inventariseren welke bedrijven interesse hebben en met hoeveel m2 zij willen participeren. Na de inventarisatie zal besloten worden of Holland Fresh Group een NL collectief paviljoen zal organiseren of dat dit aan een andere betrouwbare partij uit handen wordt gegeven. Middels het deelnameformulier kunt u zich voor-inschrijven. De voorinschrijving aan het NL collectieve paviljoen zal sluiten op 13 maart 2023. Meer informatie zal volgen na de sluitingsdatum.

Voor meer informatie:
Muriël Halling
Holland Fresh Group
[email protected]
www.hollandfreshgroup.com 

Publicatiedatum: