Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
samenwerking Regiobloemist.nl en Mensenlinq.nl

Troost- en condoleanceboeketten vanaf nu direct beschikbaar via lokale 600 bloemisten

Door een nieuwe online samenwerking tussen Regiobloemist.nl en Mensenlinq.nl komen troost- en condoleanceboeketten breder en sneller beschikbaar voor bezoekers op de overlijdensberichten en herdenkingspagina’s. Deze samenwerking maakt het mogelijk dat een mooi boeket eenvoudig vanaf elke woonplaats naar de nabestaanden of uitvaartlocatie gestuurd kan worden.

Regiobloemist.nl kondigt een samenwerking aan met Mensenlinq.nl om online troost- en condoleanceboeketten te laten bezorgen, via lokale bloemisten. Het koppelen van diverse partners binnen Regiobloemist.nl maakt het voor Mensenlinq.nl interessant om ook voor hun nieuwe product de digitale herdenkingspagina het mogelijk te maken om eenvoudig en snel een troost- of condoleanceboeket te laten versturen. Op deze herdenkingspagina kan er eenvoudig een favoriete bloemist geselecteerd worden. 

Pascal van Zandvoort, medeoprichter van Regiobloemist.nl: “Mensenlinq had diverse partijen uitgenodigd voor deze samenwerking en heeft in Regiobloemist.nl een landelijk dekkende partner (met focus op lokale uitvoering) gevonden die ook het IT in eigen beheer snel kan uitvoeren. Via eigen binderij, koppelingen met kwekers en bijna 600 lokale bloemisten maakt Regiobloemist.nl het mogelijk om altijd het beste resultaat te bieden aan de bezoekers op het overlijdensberichten platform Mensenlinq.” 

Beide partijen zijn blij met de samenwerking. Mensenlinq.nl denkt continu na hoe ze nabestaanden, familie, vrienden en kennissen waardig kan ondersteunen via haar platform. Ze heeft met deze samenwerking met Regiobloemist.nl ook een partner gevonden waarmee ze kijken naar nieuwe producten in het verlengde van het bezorgen van troost- en condoleanceboeketten.

Publicatiedatum: