Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gerbera United zet klanten in het zonnetje

Het is sinds 2014 traditie bij Gerbera United (GU) om haar grootste en meest loyale klanten in het zonnetje te zetten. Afgelopen dinsdag toog men dan ook weer met taart en al langs bij achtereenvolgens de grootste afnemers, de ‘meest in het oog springende klant’ en tot slot de hardst groeiende klant.


Links: op bezoek bij van Duyvenvoorde Flowers & Plants, met v.l.n.r. W.P. van den Berg (GU) Anne Pluimgraaff , Dick Kooij (GU) Mickel van der Valk, Seth Karstens(GU). Rechts op bezoek bij OZ-HAMI, met v.l.n.r. Dick Kooij, W.P. van den Berg, Roy van der Voort en Seth Karstens 

Een team van drie man sterk nam taart, een prachtige United Crazy Mix bos en een heuse trofee mee. De grootste koper is voor het tweede jaar op rij Duyvenvoorde Flowers & Plants. Als goede tweede eindigde OZ-HAMI. Hoekhuis Bloemgroep BV kreeg vervolgens de onderscheiding van 'meest in het oog springende klant' (lees: een aanmoediging/waardering voor het commitment naar Gerbera United en naar de gerbera in zijn algemeenheid). Tot slot mag Wim Molenaar Bloemenhandel B.V. zich de hardst groeiende klant weten.

Bij Hoekhuis Bloemgroep BV, v.l.n.r. W.P. van den Berg, William Heijl en Dick Kooij


Bij Wim Molenaar Bloemenhandel BV, met v.l.n.r. W.P. van den Berg, Seth Karstens, Tony Mets en Dick Kooij

Met deze actie hoopt Gerbera United haar waardering te uiten naar haar trouwe klanten. De actie wordt volgend jaar zeker herhaald!

Over Gerbera United
Gerbera United heeft het afgelopen jaar volop ingezet op verduurzaming van het bedrijf. Er is geïnvesteerd in nieuwe energiedoeken, DryGair installaties en LED lampen, waarmee men in de wintermaanden volledig door kan blijven belichten op de drie verschillende locaties.

Voor meer informatie:
Gerbera United
Bredeweg 36
2752AA Moerkapelle
T: 0795931252
[email protected]
www.gerberaunited.nl

Publicatiedatum: