Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carnavalsoptocht Oeteldonk voortgetrokken dankzij stukje tuinbouwtechniek

Traditiegetrouw vond op carnavalsmaandag de Grote Optocht van Oeteldonk, oftewel Den Bosch, plaats. Voor het eerst sinds 1882 is deze optocht volledig duurzaam verreden met behulp van de Spijkstaal-elektrotrekkers van Steenks Service.

Grote Optocht
Op carnavalsmaandag is het hoogtepunt van de carnaval in Den Bosch, namelijk de Grote Optocht. Deze optocht bestaat sinds 1882 en trekt 100.000 bezoekers. Dit jaar heeft de gemeente van Den Bosch met behulp van de carnavalsvereniging ervoor gekozen om de optocht voor het eerst in de geschiedenis volledig fossielvrij te laten rijden. Voorheen werden de praalwagens voortgetrokken door gemotoriseerde trekkers, terwijl het dit jaar met behulp van Spijkstaal elektrotrekkers van Steenks Service wordt gedaan.

Spijkstaal-elektrotrekkers
De carnavalsvereniging in Den Bosch heeft 17 Spijkstaal-elektrotrekkers gehuurd bij Steenks Service. Deze Spijkstaal 308 opzitmodellen zijn volledig elektrisch en hebben een trekkracht van 8.000 kilo. Steenks Service verhuurt het hele jaar Spijkstaal-elektrotrekkers voor korte en lange periodes. Om deze reden is de carnavalsvereniging van Den Bosch bij Steenks Service terecht gekomen.

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
Tel.: +31(0) 174 510 266
[email protected]
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: