Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lars Zwinkels, Argos

"Met toevoeging bloemen- en plantenhoezen zijn we écht totaalleverancier in verpakkingen"

Tholen - “De voornaamste reden om ook bloemen- en plantenhoezen in het assortiment op te nemen kwam voort uit actuele marktontwikkelingen en aanhoudende vragen uit de markt”, vertelt productspecialist Lars Zwinkels. “De vraag naar hoogwaardige kwaliteit bloemen- en plantenhoezen is sterk gestegen en dit was voor ons een duidelijk signaal dat we ons hier verder in moesten ontwikkelen. Voor onze klanten zijn we een totaalleverancier in verpakkingen en beschermende materialen. Hierin ontbrak een compleet en betrouwbaar pakket aan bloemen- en plantenhoezen. Door deze toevoeging breiden we ons assortiment verder uit en sluiten we nog beter aan op de wensen en behoeftes van onze klanten.”


Lars Zwinkels (links) samen met collega Sander de Hoog, Accountmanager Sierteelt 

Argos is sinds 1998 een groothandel gespecialiseerd in verpakkingen en beschermende materialen. Met een veelzijdig assortiment leveren en produceren ze verpakkingen voor de verschillende sectoren; bouw, sierteelt, AGF, retail, food- en non foodindustrie. Een aantal producten worden geproduceerd in Honselersdijk, zoals hoogwaardige hoekprofielen, conische bakjes voor diverse soorten groenten en fruiten zijdepapier, een materiaal dat vooral gebruikt wordt om bloemen te beschermen tijdens luchtvracht. Voor de overige artikelen, die voornamelijk bestaan uit dozen, zakken, folies, emmers en alle mogelijke aanverwante artikelen, werkt men samen met vaste leveranciers over de gehele wereld. In combinatie met service op maat worden klanten zo volledig ontzorgd op het gebied van verpakkingen en beschermende materialen.

De bloemen- en plantenhoezen van Argos zijn beschikbaar in standaardmaterialen CPP, BOPP en verschillende speciale folies. Ook is er de mogelijkheid om hoezen te laten produceren van PCR, Post Consumer Recycled folie, oftewel plastic ‘afval’ dat van consumenten-verpakkingen af komt. Daarnaast biedt Argos ook een breed assortiment papieren hoezen aan.

Om te zorgen dat hoezen aansluiten op de klantspecifieke huisstijl heeft men de mogelijkheid om deze op aanvraag te ontwikkelen. Denk hierbij aan de keuze uit verschillende materialen, kwaliteiten, formaten en mogelijkheden in bedrukking. Op die manier garandeert Argos een behoud van kwaliteit, een zo optimaal mogelijke bescherming tijdens transport en uiteraard de mooiste presentatie.

Het bedrijf timmert tot slot stevig aan de weg. In 2021 is men verhuisd naar Honselersdijk. Dit betekende een uitbreiding van de opslagcapaciteit en het kantoor, dat beter aansluit op de huidige bezetting. De oude locatie langs de A20 in Maasdijk is aangehouden als tweede distributiecentrum. “We groeien hard, op alle fronten”, vertelt Lars. “In alle sectoren zien we de vraag toenemen, ons assortiment breidt uit en elk jaar komen er collega’s bij.”

Voor meer informatie:
Argos
Lars Zwinkels
Nieuweweg 10
2675 BC Honselersdijk
[email protected] 
www.argos.nu