Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hortensiaseizoen van start bij Sjaak van Schie

Het hortensiaseizoen bij Sjaak van Schie is weer van start gegaan en wel in een nieuw jasje, na de restyle van de huisstijl van het eigen merk Hy-pe. Voortbordurend hierop heeft de kwekerij een aantal nieuwe soorten toegevoegd aan het assortiment. Ook biedt de kwekerij een nieuwe productlijn met toegevoegde waarde aan in de categorie kamerhortensia, onder de noemer ‘Hy-pe Creations’.

Hy-pe Unique en Original
Mike van Schie, Verkoopleider Bloeiend bij Sjaak van Schie B.V. vertelt: “Vanaf dit nieuwe seizoen bestaat Hy-pe uit twee productlijnen: Hy-pe Unique en Hy-pe Original. In het Hy-pe Unique assortiment vinden klanten onze hortensia’s met de ‘wow-factor’. In het Hy-pe Original assortiment vinden klanten met name rassen van HiBreeding, op kleur. HiBreeding is een samenwerking tussen The Mastergrowers en Sjaak van Schie B.V. en richt zich op de ontwikkeling van nieuwe Hydrangearassen. Eén van de USP’s waarop we met HiBreeding focussen is stevigheid.”

Noviteiten
Sjaak van Schie B.V. heeft verschillende noviteiten in het assortiment. Onder andere de Hi Road en de Hi Valley zijn bijzondere rassen. Uniek aan deze soorten zijn de kleuren van de bloemen in de
plant. Zo is de Hi Road een donkerrode hortensia. De Hi Valley is crèmewit met groen en kleurt langzaam door naar lichtroze. Aan de hand van een noviteitenbeleid zet de kwekerij de komende periode diverse soorten ‘in the picture’.

Toegevoegde waarde onder de noemer ‘Hy-pe Creations’
De markt vraagt steeds vaker om concepten met toegevoegde waarde. Bovendien zijn kamerplanten populairder dan ooit. Daar speelt Sjaak van Schie B.V. op in. Het betreft diverse kamerhortensia's zoals de Double Dutch of een Avantgarde in een zeegras mand. Voor de kamerhortensia heeft de kwekerij ook juten manden ingekocht. Beide manden zijn van het duurzame merk Terima Kasih. Aandacht voor duurzaamheid past bij de ‘core values’ van Sjaak van Schie B.V.

Voor meer informatie:
Sjaak van Schie BV
www.sjaakvanschie.nl

Publicatiedatum: