Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voordeeltuincentrum Van der Spek koopt alle Boskoopse plantenbeurzen op: ruim 1.000 karren voorjaarsplanten

Deze week heeft Voordeeltuincentrum Van der Spek, als enige, alle Boskoopse plantenbeurzen opgekocht. Dit voorjaar komen er veel meer beursplanten dan ooit. Deze week komen er maar liefst 25 volle trailers met ruim 4.000 verschillende soorten beursplanten naar het tuincentrum. Doordat Van der Spek complete beurzen opkoopt zijn de tuin- en kamerplanten nu extra voordelig geprijsd. De korting is ongeveer 50% op de normale tuincentrumprijzen. De verwachting is dat alles aanstaande vrijdag in de winkel staat.

Dat Van der Spek plantenbeurzen opkoopt is in de regio wel bekend, maar dit jaar kocht het voordeeltuincentrum de vier volledige Boskoopse plantenbeurzen op. Het gaat om de plantenbeurs van Plant Collect, de Plantariumbeurs van GROEN-Direkt, plantenbeurs van Hoogeveen en de plantenbeurs van Joh. Stolwijk. Er zijn maar liefst 1.000 Deense plantenkarren nodig om alle beurshandel naar Van der Spek te krijgen. Dit is omgerekend 25 vrachtwagentrailers vol met tuin- en kamerplanten.

Op de eerdergenoemde (internationale) beurzen worden de monsterplanten getoond voor het komende voorjaarsseizoen. Het is dan ook echt actuele handel van topkwaliteit, waaronder veel exclusieve soorten. Eigenlijk zitten bijna alle voorjaarsplanten die er in Nederland verkocht worden wel tussen de beurspartij. Dit jaar is er ook een groot aanbod mediterrane tuinplanten uit Italië en Spanje. Een welkome aanvulling op het assortiment.

Eigenaar Martien van der Spek vertelt: "Met oog op de komende uitbreiding van ons tuincentrum zijn we erg blij dat we nu al op deze manier groot kunnen uitpakken. Zo’n aanbod vindt u echt nergens. Doordat wij deze complete beurzen hebben opgekocht, kunnen wij de planten extra voordelig prijzen. Onze klanten krijgen ongeveer 50% korting op de normale tuincentrumprijzen!"

Het zal een drukke week worden voor het tuincentrum, want de ruim 4.000 verschillende soorten planten moeten allemaal voorzien worden van een scherpe prijs. De verwachting is dat de beursplanten vrijdag 10 februari in de winkel staan.

Martien: "Het leuke aan deze voorjaarsplanten is dat het alleen nog maar mooier wordt. Het is nu de perfecte tijd om de planten in de tuin te poten, zodat u in het voorjaar kunt genieten van een prachtige en fleurige tuin of balkon."

Wil je meegroeien met Voordeeltuincentrum Van der Spek uit Zevenhuizen? Bekijk hier de actuele vacature voor verkoper (olijf)bomen.

Voor meer informatie:
Van der Spektuin BV
Bredeweg 114
2761 KB Zevenhuizen Z-H
T: 0180 - 631 511
www.spekvoordeel.nl

Publicatiedatum: