Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
na tuinbouwinitiatief

Tweede Kamer krijgt film over voedselsysteem voorgeschoteld

Wat is de toekomst van onze voedselproductie? En welke rol spelen wij daarin met onze hightech glastuinbouw? De Federatie Vruchtgroenteorganisaties (FVO) en haar leden hebben met een reeks video's laten zien wat men doet. Doel: het gesprek uitlokken over de positie van de glastuinbouw in het voedsellandschap. Met het tonen van een film in de Tweede Kamer op 22 maart is een nieuwe stap gezet.

Op verzoek van kamerlid Derk Boswijk (CDA) zal dan de film The Future of Food vertoond worden in de Tweede Kamer. Makers Joris Lohman en Hidde Boersma zullen naderhand in gesprek gaan over de film. De film is onderdeel van de tour van Stop The Foodfight. FVO is samen met Sugar Rush en Food Hub initiatiefnemer van dit platform.

Onder meer Harvest House deelt het nieuws. Algemeen directeur Jelte van Kammen van Harvest House ging eind vorig jaar uitgebreid in op de campagne in dit interview: “Als de samenleving niet snapt wat jouw bijdrage is, dan krijg je steeds meer klappen” 

Publicatiedatum: