Hoek Groep levert 4.000m2 sedumdak op

Gisteren was de officiële oplevering van het 4.000m2 grote sedumdak op de nieuwe locatie van Hoek Groep. Het project werd gerealiseerd in samenwerking met Universal Greenfields, Dirk Roosendaal, Green on Top (Willem Schonenberg) en Gerrit van der Vijver.

"Over een paar maanden mogen we de resultaten gaan zien van deze natuurlijke ‘daktuin’", zo schrijft het bedrijf op LinkdeIn. "Op dit moment wordt door Dirk Roosendaal van Roosendaal Landscaping, in samenwerking met een groep studenten van Naturalis, onderzoek gedaan naar een gedeelte van het dak. Dit gedeelte is in 6 stukken verdeeld. Op elk stukje grond wordt geëxperimenteerd met een ander soort begroeiing. Zo kan er onderzocht worden wat het beste groeit en tegelijkertijd de meeste insecten aantrekt. Op deze manier kan het dak in de nabije toekomst zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt worden voor vogels, bijen en andere beestjes."

Voor meer informatie:
Hoek group
Laan van Verhof 77
2231 DZ Rijnsburg
www.hoekgroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.