Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio Tulipa nieuw bij bloomon

Tholen - Bij online bloemist bloomon is na het succes van de Bio-bos nu ook de Bio Tulipa verkrijgbaar. Dit is een boeket gevuld met 100% biologische tulpen. "De biologische bos is alleen in de zomer te koop, hoe gaaf is het dat we nu onze klanten blij kunnen maken met een biologisch mono tulpenboeket? Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers binnen ons bedrijf, daarom hechten wij er veel waarde aan om ons aanbod hierin te vergroten", vertelt Tom van de Werken, inkoper bij bloomon.

Bloomon werkt voor de biologische tulpen samen met kweker Jordi Wesselink van Bio Tulips, gevestigd aan de Hardsteestraat 1 in Toldijk. Al sinds 2000 kweekt Jordi samen met zijn vrouw Sandra jaarlijks tussen januari en Pasen tulpen in de kassen. In 2021 hebben ze besloten om biologisch geteelde bollen te broeien, met als doel ook deze tulpen zoveel mogelijk lokaal te verkopen.

Tom geeft aan dat er meer dan genoeg tulpenboeketten beschikbaar zijn. "Een verdubbeling of verdriedubbeling van aantallen is geen enkel probleem. De bossen zijn live op onze website, dus direct beschikbaar." Bij de omschrijving op de bloomon-website staat dat het gaat om een bont gezelschap van 9 verschillende soorten tulpen. De bollen zijn op biologische wijze geteeld, zonder gebruik van chemische middelen. De Bio Tulipa voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan biologische productie in Europa.

Bloomon is de eerste online bloemist in Nederland en België die het Europees biologisch keurmerk op een boeket mag zetten. De bijpassende vaas voor de Bio Tulipa is de Cube-vaas, gemaakt van 100% gerecycled glas. De prijs van de Bio Tulipa is 30,95 euro. De bos bevat gemiddeld 19 stelen.

Voor meer informatie:
bloomon
[email protected] 
www.bloomon.nl 

Jordi Wesselink Bio Tulips
Hardsteestraat 1
7227 Toldijk
[email protected] 
www.biotulips.nl