Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Denkers Air de lucht in

Tholen - Denkers is gespecialiseerd in alle mogelijke vormen van transport. Primair was dit overzees, maar omdat de vraag naar het regelen van luchtvracht vanuit het huidige klantenbestand hard groeit, start het bedrijf nu een aparte divisie die alle klantaanvragen op dit gebied voor zijn rekening zal nemen. Per 1 februari 2023 gaat Denkers Air de lucht in.


Wouter de Jager en Mark Woertman van Denkers Air bv

Tot februari van dit jaar werden alle luchtvrachtzendingen behandeld onder de vlag van Denkers Shipping en Denkers International. Hoewel het bedrijf in diverse sectoren opereert, staat het in de branche vooral bekend om de im- en export van bloembollen. Over de gehele wereld heeft Denkers goede contacten met diverse agenten en in Chili zelfs een eigen kantoor om voor de Chileense im- en export de klanten van dienst te kunnen zijn.

“Luchtvracht is niet een nieuwe tak van sport, maar een groeiende sector die we kunnen en willen bedienen”, vertelt directeur van het bedrijf Mark Woertman. “Met name voor de toename van luchtvracht van producten als stekplanten, snijbloemen en bloembollen. Door een aparte firma op te richten, leggen we extra focus op de luchtvracht, en door nieuw aangetrokken personeel blijven we de aandacht en service geven die men van ons gewend is.”

De primaire focus zal liggen op het bedienen van de bestaande klanten en op dit gebied verder uit te breiden, maar uiteraard is er ook ruimte voor groei. Recentelijk is er al een nieuwe kracht met kennis van luchtvracht en bederfelijke goederen aangenomen. Zij brengt een jarenlange ervaring in de luchtvracht mee en zal voor de klanten en hun aanvragen een passende oplossing en aanbieding kunnen doen.

“Al in 2014 hebben we een dergelijke stap overwogen, maar we hadden het gewoon te druk om zoiets groots te ondernemen”, besluit Mark. “Druk is het gelukkig nog steeds, en juist die drukte ontstaat door de blijvende vraag naar onze diensten alsmede de loyaliteit van onze klanten heeft ons het vertrouwen gegeven deze stap nu wel te maken. Met de kennis die we in de loop der jaren hebben opgedaan en het enthousiasme van ons team gaat het ongetwijfeld lukken om ons huidige service level voor de zeevrachttransporten voort te zetten naar de luchtvrachtzendingen.”


Denkers Air is ready for take-off!

Voor meer informatie:
Mark Woertman
Denkers BV
Nieuwland Parc 508
2952 DG Alblasserdam
Tel.: +31 (0)78 8907222
[email protected]
www.denkersbv.com