Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deelnemers Trade Fair Rijswijk bekend: 140+

De voorbereidingen voor Trade Fair Rijswijk zijn in volle gang. Over anderhalve maand is het al zo ver: op 15 en 16 maart is iedereen weer welkom op een grote beurs, georganiseerd door Royal FloraHolland. Deze keer niet in Naaldwijk, maar in de Broodfabriek in Rijswijk. De deelnemende bedrijven zijn bekend en inschrijven als bezoeker is al mogelijk.

Door aanpassingen in het logistieke proces is de ruimte die Royal FloraHolland normaal voor de Trade Fair Naaldwijk inzet, dit jaar niet beschikbaar. Daarom vindt de voorjaarseditie van de Trade Fair deze keer plaats in de Broodfabriek te Rijswijk. Dat is een evenementenlocatie in de industrie- en kantorenwijk Plaspoelpolder in Rijswijk. De locatie heeft ruim 10.000 m2 beursvloer ruimte beschikbaar, een royaal restaurant en goede voorzieningen. De locatie ligt gunstig aan de A4 en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De Broodfabriek ligt op 10 km van de  exportlocatie van Royal FloraHolland Naaldwijk.

Op de website vind je nu al de beursplattegrond en het overzicht met exposanten (meer dan 140). Klik op een stand voor meer informatie over de exposant in kwestie. Natuurlijk ontbreekt het Royal FloraHolland House niet.

Registreer je als bezoeker

Bekijk alle praktische informatie voor exposanten en bezoekers op een rij

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: