Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouwers gekroond tot "Laureaat van de Arbeid" tijdens Agriflanders

Een groep Vlaamse tuinbouwers heeft vorig weekend het ereteken 'Laureaten van de arbeid' opgespeld gekregen, een prijs en erkenning voor hun bijdrage aan de tuinbouw. Met de prijs wil de organisator, het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid, mensen met een bepaalde staat van dienst of betekenis in de tuinbouw in het zonnetje zetten. “Tuinbouwers zorgen voor vers voedsel of maken mensen gelukkig met een bloem of een plant”, klinkt het.

Er werden zaterdag eretekens in drie categorieën uitgereikt: het brozen ereteken voor de “toekomst van het beroep”, het zilveren ereteken voor “partner in het beroep” en het gouden ereteken voor “experts in het beroep.” Er werden 6 bronzen medailles overhandigd, 6 zilveren en 27 gouden medailles. 

Vanuit de tuinbouw kregen twee telers een gouden plak uitgereikt: Florent Geerdens, fruitteler en fruitboomkweker uit Alken en Marjan Denie van boomkwekerij Hoebenschot Plant & Tuin in Lichtaart.

Lees hier verder bij Vilt.

Publicatiedatum: