Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webinar ‘Financiële zorgen bij werknemers’ op 31 januari 2023

Om werkgever praktische tips en handvatten te geven over het omgaan met werknemers met financiële zorgen organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw, in samenwerking met het NIBUD, een webinar over dit thema. Het live webinar zal plaatsvinden op dinsdag 31 januari 2023 om 10:30 uur en duurt ongeveer een uur.

Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld (adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw) in gesprek met Pauline Mulder (trainer bij Nibud). De volgende onderwerpen worden in ieder geval besproken:

  • De financiële situatie in Nederland
  • Wat betekent de financiële situatie in Nederland voor werkgevers?
  • Het gesprek aangaan; wanneer en hoe doe je dit?
  • Doorverwijzen; naar wie en wanneer?

Aanmelden voor het webinar
Ben jij werkgever in de land- en tuinbouw? Of heb je een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kun je dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat je tijdens het webinar vragen kunt stellen. Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ook als je niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je aanmelden: je ontvangt dan ook na afloop automatisch de terugkijklink. Aanmelden kan onderaan deze pagina.

Bron: Werkgeverslijn land- en tuinbouw

Publicatiedatum: