Met vernieuwde klaplagerplaat weer 20 tot 30 jaar vooruit

SchermNed kiest voor hoogwaardige materialen en onderdelen: hét medicijn tegen slijtage. “Niet alleen goed voor de planeet, maar ook goed voor je portemonnee.”

De oude lagers van Kwekerij Arno Kuipers waren sterk aan vervanging toe. De situatie was zelfs zo slecht dat de oude lagers volledig ingesleten waren op de buis-as. Bij de reparatiewerkzaamheden hebben de monteurs van SchermNed de vernieuwde, roestvrije aluminium klaplagers gemonteerd.

Door het gebruik van 8 lagers worden snijranden in de as voorkomen. Wat direct resulteert in een langere levensduur. Daarnaast zijn de lagers zelf ook beter gepositioneerd, waardoor de krachten in de lagerplaat beter opgevangen worden bij het op- en afwikkelen van de trekdraad. En als klap op de vuurpijl is scheefstand verleden tijd door het ontbreken van de lasnaden.
 
"Met de nieuwe klaplagerplaat loopt het systeem soepeler als voorheen. Afhankelijk van het aantal sturingen kunnen de nieuwe onderhoudsarme klaplagers zeker weer 20 tot 30 jaar vooruit, wat betekent dat mijn opvolging er ook nog profijt aan gaat beleven. Over duurzaam gesproken", vertelt eigenaar Arno Kuipers.

Voor meer informatie:
SchermNed B.V.
Grote Woerdlaan 36c
2671 CL  Naaldwijk
+31 (0)174 62 22 14
www.schermned.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven