Multi Supplies happy met nieuwe locatie Honselersdijk

Tholen - Per 2 januari is Multi Supplies Westland verhuisd. De leverancier van etiketten en kantoorbenodigdheden laat ‘de Pyramide’ aan de Middel Broekweg achter zich en heeft zijn intrek genomen op Jupiter 240. Hier heeft het bedrijf een dubbel zo grote oppervlakte tot zijn beschikking. Multi Supplies is blij met de nieuwe vestiging, die in verbinding staat met veiling Flora Holland Honselersdijk en ‘een echte A-locatie is’.

“We zijn supertrots op deze zichtlocatie, als je ernaartoe rijdt schijnen de neonletters je tegemoet”, aldus Mike van der Laarse, oprichter van het in bedrijf. Onlangs deed Mike een stap terug als directeur en gaf daarmee ruim baan aan een nieuwe, jongere generatie. De huidige directie wordt gevormd door Nick Eveleens, Erik van der Voort en Ron de Raaij. Laatstgenoemde is vestigingsmanager van Multi Supplies Honselersdijk. Hij vertelt: “Door ruimtegebrek en een onzekere toekomst met betrekking tot de Pyramide zijn we op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden. Het is ons gelukt om op het veilingterrein te blijven op een goed bereikbare locatie.”

Multi Supplies bestaat al ruim 30 jaar, het bedrijf werd in 1988 in Aalsmeer opgericht. Destijds begon het met telexrollen en printpapier, maar vandaag de dag vormen etiketten en stickers ten behoeve van de tuinbouw, sierteelt en groente- en fruitsector de corebusiness. Deze informatiedragers in stickervorm vind je terug op tal van verpakte planten en bloemen. Om een indruk te geven: Multi Supplies heeft (en levert) dit soort stickers voor heel veel Nederlandse en Europese supermarkten op voorraad.

Het bedrijf onderscheidt zich naar eigen zeggen met een grote voorraadruimte in zowel de vestiging Aalsmeer (F.A. Wentstraat 6) als Honselersdijk, en door een snelle levering.

Nick: “We zijn multi-inzetbaar en heel servicegericht. Zo vervoeren wij bijna alle bestellingen zelf. We leveren tot aan de werkplek als het moet. Afhalen in onze winkel is uiteraard ook geen probleem. Ook als het gaat om een kleine bestelling doen wij ons uiterste best voor elke klant. Uitstekend voorraadbeheer, een breed aanbod aan artikelen en een goede service zijn onze waarden en we komen ze ook echt na. Wat je belooft moet je doen en wij doen dat met plezier.”

Van der Laarse heeft weliswaar een stapje teruggezet, maar werkt nog steeds met plezier in het bedrijf. Bij het bedrijf werken 25 mensen.

Voor meer informatie:
Multi Supplies Honselersdijk
Jupiter 240
Tel.: +31 (0)174 623 995

Multi Supplies Aalsmeer
F.A. Wentstraat 6
Tel.: +31 (0)297 344 285
info@multisupplies.nl
www.multisupplies.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven