Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Telers Schouwen-Duiveland en Tholen bijeen over telen met minder gas

Kwekers uit Schouwen-Duiveland en Tholen kwamen woensdagmiddag 14 december bijeen in Bruinisse. Aanleiding was een bijeenkomst, geïnitieerd door Glastuinbouw Nederland en Kas als Energiebron, over telen met minder gasverbruik en het gebruik van schermdoeken.


 
Robert Solleveld (Glastuinbouw Nederland) vertelde de kwekers meer over het programma Kas als Energiebron. Ook werden de laatste innovaties en kennisontwikkelingen rondom de gevolgen van het telen met minder gasverbruik met de kwekers gedeeld. Daarop volgde een gesprek over toekomstverwachtingen met betrekking tot energieprijzen en overheidsbeleid.

Aansluitend heeft Hugo Plaisier (Ludvig Svensson) de kwekers bijgepraat over de laatste innovaties rondom schermdoeken. Er was veel belangstelling voor de nieuwste technieken die het gasverbruik in de kas verder kunnen terugdringen.

Bron: Glastuinbouw Nederland 

Publicatiedatum: