Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

100 dagen na de brand bij P. Nelis

Op 12 september werd P. Nelis & zoon’s getroffen door een verwoestende brand. Een groot deel van het magazijn met daarin veel bloembollen ging verloren. Directie en het team zette de schouders eronder en lieten het hoofd niet hangen. De hectische maanden die volgden brachten nog meer gezamenlijke energie bij het team en bevestigde de goede relatie met de klanten.

September en oktober zijn bij tulpenbollenexporteurs doorgaans al de meest intense maanden, maar voor P. Nelis & zoon’s kwam er door de brand nog een extra spannend element in de uitlevering van tulpenbollen aan snijtulpenbroeiers. Desondanks slaagde P. Nelis & zoon’s erin om het tekort in tulpenbollen dat door de brand was ontstaan grotendeels elders in te kopen en zoals gewoonlijk te verwerken, klaar te maken en te exporteren.

100 dagen later worden alle operaties en verzendingen uitgevoerd zoals gebruikelijk in elk ander jaar. Uiteraard zijn er nog uitdagingen voor het komende tulpenbollenseizoen. Die uitdagingen liggen in het fysieke magazijn. Een verbouwingen moet worden ingepland en machines moeten opnieuw worden gekocht en geïnstalleerd. Ondanks deze uitdagingen streeft P. Nelis & zoon’s ernaar om ook komend seizoen de bollen met dezelfde betrouwbare kwaliteit, zorg en efficiëntie te verwerken en te bereiden zoals men van het bedrijf gewend is.

Het team en de directie bedankt betrokken klanten en relaties in hun aanbod van hulp en ook voor de (mentale) steun aan het team. Ook de teamleden worden blijvend hartelijk bedankt, want zij lopen zich momenteel echt het figuurlijke vuur uit de sloffen.

Voor meer informatie:
P.Nelis & zoon’s
Herenweg 37
NL-2105 MC Heemstede
T: +31 23 548 34 00
E: [email protected]
https://pnelis.nl/

Publicatiedatum: