Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijvingen banenmarkt World Horti Center geopend

In de week van 6 tot en met 10 februari 2023 organiseert World Horti Center in samenwerking met meerdere partners de Westlandse Talentweek. Het doel van deze week: kennis over carrièremogelijkheden in de regio Westland vergroten. Dit wordt gedaan door talent van alle leeftijden uit te nodigen in World Horti Center, van primair en secundair onderwijs tot MBO, HBO, WO en werkzoekenden. Een belangrijk onderdeel van deze week is een banenmarkt die wordt georganiseerd op donderdag 9 februari. De inschrijvingen hiervoor zijn geopend.

Westland als aantrekkelijk werkgebied
De insteek van World Horti Center is om tijdens de banenmarkt zoveel mogelijk Westlandse bedrijven samen te brengen onder één dak. Mario Nederpelt, Marketing & Communicatie Specialist bij World Horti Center zegt hierover: ‘We organiseren deze banenmarkt om het Westland sterker te positioneren als aantrekkelijk werkgebied. Hoe groter het aanbod, hoe aantrekkelijker het is voor jong talent en werkzoekenden om langs te komen.’

Om het aanbod zo breed mogelijk te maken kunnen naast de participanten van het kennis- en innovatiecentrum ook bedrijven die geen participant zijn zich aanmelden voor de banenmarkt. Bedrijven die niet opereren in de glastuinbouwsector zijn ook van harte welkom. ‘Onbekend maakt onbemind, mensen van buiten de regio denken bij het Westland voornamelijk aan werken in de kas, maar er is zoveel meer te doen, van ICT en marketing tot sales en logistiek. Dit is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden,’ aldus Nederpelt.

Inschrijvingen banenmarkt geopend
De banenmarkt vindt plaats op donderdag 9 februari van 13.00 tot 17.00 uur in World Horti Center, Naaldwijk. Alle deelnemers van de banenmarkt wordt een plek met statafel geboden. Bedrijven kunnen deze statafel naar eigen inzicht vullen, ook is er ruimte om naast de statafel een roll-up banner met bedrijfsuiting neer te zetten. Een plek inclusief statafel op de banenmarkt kost €250 excl. BTW. Inschrijven voor de banenmarkt kan via deze link of door een e-mail te sturen naar Mario Nederpelt via [email protected].

Mede mogelijk gemaakt door
De Westlandse Talentweek wordt mede mogelijk gemaakt door World Horti Center, UWV Haaglanden, Hogeschool Inholland, Glastuinbouw Nederland, Kasgroeit, HortiHeroes, MBO Westland, Den Haag Werkt, AVAG, ISW en Patijnenburg. 

Voor meer informatie:
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk, Westland
+31 174 385 600
[email protected] 
www.worldhorticenter.nl/ 

Publicatiedatum: