Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijnsburg in januari over naar 100% orderpicken

De locatie Rijnsburg gaat op donderdag 26 januari over op 100% orderpicken voor zowel bloemen als planten. Dit is opnieuw een stap in het aanpassen van de logistieke processen waarmee Royal FloraHolland het mogelijk maakt om klanten nieuwe logistieke dienstverlening aan te bieden.

Royal FloraHolland werkt toe naar een landelijk netwerk, waarin kopers en kwekers vanaf de tuin tot aan de koper dienstverlening op maat krijgen aangeboden. Denk daarbij aan het afleveren in tijdvakken en het gecombineerd aanvoeren en afleveren van klok en directe verkoop. Op weg daarnaartoe bouwt men het logistieke proces geleidelijk om van verdelen naar vraaggestuurd orderpicken. In Naaldwijk worden de bloemenorders al voor 100% gepicked, nu het proces stabiel draait, is het tijd voor de volgende stap.

Sinds april wordt in Rijnsburg 30% van het aanbod verwerkt met orderpicken. Met deze ervaring op zak, en alle leerpunten vanuit Naaldwijk, gaat men op 26 januari voor 100% over.

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: