Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SDF Horti Software presenteert nieuwe huisstijl en nieuwe ontwikkelingen

Sinds de overname door de Kubo Group in mei jl. en de feitelijke oprichting van SDF Horti Software is er de afgelopen periode hard gewerkt aan het vernieuwde SDF.

Met 40 jaar ervaring, kennis en kunde, is SDF een autoriteit in de markt. "Met een frisse blik in een nieuwe vorm bouwen wij met een bevlogen team en samen met onze klanten verder aan een SDF met nieuw elan", aldus Marc Rooijakkers, Managing Director. "De overname door de Kubo Group geeft ons de tools om samen te bouwen aan een succesvolle toekomst. Bij deze ontwikkelingen horen uiteraard een nieuw logo en een nieuwe huisstijl; kleurrijk, innovatief en met een goede flow in lijnen die wij graag voortzetten in de samenwerking met onze relaties."

SDF ERP
SDF Horti Software ondersteunt kwekerijen met op maat gemaakte software oplossingen. Van aanbod tot orderafhandeling zoals voorraadbeheer, Floriday, planning, arbeidsregistratie en besturing van logistieke processen. SDF biedt al diverse smart oplossingen zoals HortiFlow Professional waarbij de klanten het complete orderproces met behulp van slimme apps en webschermen in de hand hebben.

Daarnaast blijft SDF inzetten op meer gebruikersvriendelijke en intuïtieve software oplossingen. Zo introduceert SDF binnenkort een nieuwe kasbesturingsapplicatie; de Greenhouse Manager. Deze software-aansturing is bedoeld voor zowel container-, goten- en vertical farming systemen. Met de bijbehorende apps moet dit de toekomst worden in aansturing van teeltsystemen. Op korte termijn belooft men hier meer over bekend te maken.

We investeren momenteel in het team, de organisatie en het product. Daarnaast gaan we actief onze klanten betrekken bij onze toekomstige roadmap. "Klanten kunnen vertrouwen op een gedegen advies. Het up-to-date houden van onze systemen en apps krijgt de hoogste prioriteit", geeft Marc aan.  

Partners in workflow
Pieter Zwinkels, Salesmanager, licht de slogan ‘Partners in workflow’ verder toe. "Wij ontwikkelen en produceren op maat gemaakte systemen met als doel meer kennis te verkrijgen door informatievoorziening. Met behulp van deze systemen kun je snel anticiperen op verandering in de markt, teelt, verwerking, inkoop en verkoop. Met als uiteindelijk doel meer efficiëntie en een hoger rendement voor de teler. Dit ontstaat alleen door samen te werken met de telers; het combineren van kennis en kunde. Samen met de teler komen we tot de beste oplossingen."

Voor meer informatie:
SDF Horti Software
Marc Rooijakkers 06 – 41870350
Pieter Zwinkels 06 – 29587832
info@sdf.nl
www.sdf.nl

Publicatiedatum: