Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In Memoriam Petra Eekhoff

Op zaterdagavond 10 december is Petra Eekhoff overleden. Ze mocht slechts 54 jaar worden. In haar laatste functie binnen Glastuinbouw Nederland was zij als netwerkcoördinator met name het gezicht van de gewasgroepen Roos en Snij-cymbidium. Glastuinbouw Nederland deelt onderstaand in memoriam:
 
In januari aanstaande zou het 20 jaar geleden zijn dat Petra aan de slag ging bij Groeiservice, een van de voormalige onderdelen van het huidige Glastuinbouw Nederland. Ze was een perfectionist, een gepassioneerde strijder pur sang voor de glastuinbouw in het algemeen en voor ‘haar’ ondernemers in het bijzonder.

Haar huwelijk met Dennis Eekhoff, een tuinderszoon, lag mede ten grondslag aan de betrokkenheid van Petra bij de glastuinbouwsector. Samen deelden ze ook hun passie voor het wielrennen. Intens kon Petra genieten van de sportieve verrichtingen van haar getalenteerde zoons, die zich ontwikkelden tot succesvolle wielrenners.

Met alles wat ze in zich had heeft Petra het afgelopen jaar gestreden, totdat de pijn te ondragelijk werd. Petra is zaterdagavond vredig heengegaan. Haar man heeft het zeer mooi verwoord, ook naar de collega’s bij Glastuinbouw Nederland toe: ‘Liefde is ook loslaten’. Petra heeft veel voor onze ondernemers en collega’s betekend. Dit bericht plaatsen wij dan ook als eerbetoon aan haar, met een afsluitende anekdote uit haar gewasnetwerk: ‘Petra werkte vaak harder dan menig wielrenner kon fietsen.’

Collega’s, directie en bestuur van Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: