Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BPL Pensioen verhoogt álle pensioenen met 8%

BPL Pensioen gaat de pensioenen verder verhogen. In augustus 2022 verhoogden ze de pensioen met 2,6%. Per 1 januari 2023 worden alle pensioenen opnieuw verhoogd, nu met 8%. De verhoging geldt voor iedereen die al pensioen krijgt, iedereen die pensioen opbouwt én pensioen bij BPL Pensioen heeft laten staan.

BPL Pensioen is blij dat ze de pensioenen voor de tweede keer in een half jaar tijd kunnen verhogen. Maar ze beseffen ook dat de stijging van de prijzen (de inflatie) nóg hoger is. Ze willen het pensioen graag mee laten groeien met de stijgende prijzen. Daarom hebben ze vele berekeningen gemaakt en op basis van een zorgvuldige afweging zijn ze gekomen tot dit percentage. Er moet genoeg geld in kas blijven voor alle pensioenen die in de toekomst betaald moeten worden. En voor de overstap naar het nieuwe pensioenstelsel in 2026. Bekijk wat de verhoging nú betekent voor de toekomst (pdf).

Bron: BPL Pensioen

Publicatiedatum: