Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Force Group introduceert eigen biermerk: Slopertje

Kassensloper Force Group uit Naaldwijk groeit hard. Alhoewel het bedrijf het liever heeft over kassenruimen, want kassen worden allang niet meer gesloopt, maar systematisch afgebroken. De restmaterialen worden gesorteerd voor hergebruik of recycling. De nadruk ligt bij Force Group op het schoon, als bouwgrond, opleveren van een perceel met een minimale footprint voor het milieu. 

Snel
Toch was het wel eens anders, vertelt Ron van der Helm, een van de twee nieuwe eigenaars van de Force Group: “Vroeger ging het erom hoe je zo snel als mogelijk een kas kon slopen, met restmaterialen werd niet altijd even goed rekening gehouden en de slopers werden aangestuurd door andere slopers. Nu gebeurt dat door goed opgeleide voormannen in een projectmanagers rol, die continu een spil zijn tussen de wensen van de opdrachtgever en de WorkForce. Uit die oude tijd stamt ook de term ‘Slopertje’. Om te vieren dat die tijd nu achter ons ligt, hebben we besloten om dit jaar een eigen bier op de markt te brengen met dezelfde naam.”

Barry de Bruin, die de interne organisatie van de Force Group runt en ook de andere helft van het eigenaarsduo is, vult aan: “In eerste instantie is het bier bedoeld voor onze klanten, maar bij succes gaan we het zeker naar de commerciële kanalen toebrengen, de eerste gesprekken daarover lopen al.” Force is het meest bekend van ‘De vuist van het Westland’ en was eerder eigendom van Jan Olsthoorn.


Barry, Ron en Jan Olsthoorn eerder dit jaar bij de overname van het bedrijf door de eerste twee

Voor meer informatie: 
Force Group BV
Galgeweg 3
2671 MR Naaldwijk
+31(0)858222666
sales@forcebv.nl 
www.forcegroup.nl 

Publicatiedatum: