Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anthurium Info en Air So Pure doneren 1.000 kamerplanten aan Stichting Quiet Community Den Bosch

Na afloop van Margriet Winterfair in de Brabanthallen zijn maar liefst 1.000 kamerplanten van Anthurium Info en Air So Pure gedoneerd aan Stichting Quiet Community Den Bosch. Groenexpert Romeo Sommers overhandigde de groene geschenken, die ten goede komen aan Bosschenaren die in armoede leven. Met als intentie om ook juist hen een geluksmoment te bieden tijdens de feestmaand.

Van 25 november t/m 1 december vond de 20e editie van Margriet Winterfair plaats. Zeven dagen lang heeft groenexpert Romeo Sommers op het Groenplein workshops gegeven. Tijdens deze workshops gaf hij tips en tricks hoe bezoekers optimaal kunnen genieten van planten. Vervolgens mochten bezoekers met prachtige planten naar huis, gesponsord door Anthurium Info en Air So Pure. De resterende 1.000 planten uit het decor, zijn persoonlijk gedoneerd aan de oprichter van Quiet Community Den Bosch, Geertje Cousin.

“Ik heb gekozen voor Quiet, om een groen geschenk aan mensen aan te bieden die het goed kunnen gebruiken. Zij zetten zich in voor mensen die met armoede te maken hebben. In deze feestmaand is het fijn om juist deze mensen iets extra’s te geven.” aldus groenexpert Romeo Sommers.

Geertje Cousin laat weten erg enthousiast te zijn met dit initiatief. “Een groen geluksmomentje geeft warmte en gezelligheid in huis. Super dat ook onze members dit groene geluksmomentje gegeven is. En met als kers op de taart een gevulde Margriet Winterfair-tas. Heel erg bedankt Romeo, Margriet en Brabanthallen.” - aldus Geertje Cousin, oprichter Quiet Community Den Bosch.

Margriet Winterfair is van 24 t/m 30 november 2023 terug in de Brabanthallen in Den Bosch.

Publicatiedatum: